dissabte, 25 d’octubre del 2014

Benvinguts a Souls

Audiodescripció número 0:

Benvinguts a l’exposició Souls, d’Enric Llevat.

Souls és el resultat de l’evolució tècnica i conceptual de l’artista des de la seva exposició INFRA_lines (2012), fruit de la seva constant recerca amb la tinta xinesa i amb els seus mons interiors que vol compartir amb l’espectador.

De les sinuoses línies en obres anteriors, Llevat inicia un nou procés amb la incorporació de formes i elements, amb complexes composicions en moviment constant. En aquest procés, s’intueix una voluntat de creació que camina vers l’escultura.

A poc a poc, les línies individuals van desapareixent i, amb la introducció d’aiguades i veladures, s’esdevenen les primeres taques de tinta, amb formes que recorden a impossibles òrgans. Al mateix temps la monocromia dels treballs anteriors ha donat pas ara a la incorporació del color en la seva pintura.

Aquestes composicions poètiques ens inciten a reflexionar sobre el nostre propi interior, sobre el nostre comportament com a comunitat. Una societat líquida, etèria, constructiva i destructiva, que ens entronca directament, tant en forma com en contingut, amb la filosofia del primer taoisme.


Amb l’ànim de poder oferir una exposició que pugui ser gaudida per tothom, fent-la accessible, i de poder mostrar com crea un artista, l’exposició s’acompanya d’un vídeo que ens explica com és l’espai on treballa Enric Llevat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada